Larvikskolen

Skoleutvikling og opplæring

Når vi arrangerer kurs, workshops og opplæring, distribuerer vi fagstoff på denne siden. De større prosjektene våre er samlet i faste undersider

Påmeldinger til våre arrangementer

Kurs vi arrangerer, blir presentert på disse sidene. Der finner du også lenker til påmeldinger.

Hjelp og støtte til G Suite og bruk av iPAD

Hjelp

På denne siden er det samlet hjelp og støtte knyttet til bruk av iPad og Chromebooks i undervisningen. Noe er generelt og noe er knyttet til bruken i Larvikskolen.

blogg for lærere

Blogg

Blogg om teknologi i skolen. Målgruppe er lærere i Larvik. Foreldre, andre lærere og andre interessert vil finne nyttig info. Våre månedlige nyhetsbrev og filmer er tilgjengelig via denne bloggen.

info om dysleksiprosjektet

Hvert år øremerker Larvik kommune 1 million til tiltak som skal hjelpe elever med lese- og skrivevansker. Etterhvert har vi opparbeidet stor kompetanse på hvordan vi kan gi best mulig støtte.

Siden inneholder også en oversikt over tilgjengelige tiltak. Innholdet er først og fremst laget til lærere, men foreldre og andre kan også ha nytte av å lese dette.

Verktøy for læreren